image/svg+xml Καλημέρα παιδάκια! Καλημέρα παιδάκια!
Eίμαστε μια ωραία παρέα παρέα, χορεύουμε στο κύκλο στο κύκλο, κρατάμε τα χεράκια μας σφιχτά σφιχτά σφιχτα και λέμε δυνατά ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑ!

Ελεονώρα Μάρκου Ρούσσου

Ιδρύτρια των Ηλιαχτίδων

Μέρα δίχως καλημέρα γίνεται; Κάθε μέρα είναι και διαφορετική και για να μην γίνει βαρετή, αφουγκραζόμενοι το συναισθηματικό κόσμο του παιδιού, τη συναισθηματική του κατάσταση, την ενέργεια για κίνηση, τη διάθεση για χαλάρωση φροντίζουμε η κάθε ημέρα μας να ξεκινάει διαφορετικά, μια μέρα στο χαλί , μια μέρα όρθιοι όλοι μαζί, μια μέρα έξω στην αυλή ,μια μέρα με το κόκορα μαζί! Θέλουμε να ενωθούμε να γίνουμε μια όμορφη παρέα για να συνεχίσουμε τη μέρα!

Ίσως τη Δευτέρα; Καλημέρα φιλαράκι σου κλείνω το ματάκι, καλημέρα φιλαράκι χτυπάω παλαμάκι, καλημέρα, καλημέρα σήμερα είναι μια ηλιόλουστη ημέρα! Καλημέρα!Καλημεεεερα!

Μπορεί τη Τρίτη κάπως έτσι; Eίμαστε μια ωραία παρέα παρέα, χορεύουμε στο κύκλο στο κύκλο, κρατάμε τα χεράκια μας σφιχτά σφιχτά σφιχτα και λέμε δυνατά ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑ!

Περιμένοντας κάποιον τη Τετάρτη ; Eίμαι ο Ρούνι Ρούνι το πιο γλυκό γουρούνι για να χτυπήσω το κουδούνι ΤΡΟΥ ΛΟΥ ΛΟΥ. Να ‘μαι ήρθα , Καλημεεερα παιδιά!!!!

Ίσως τη Πέμπτη έξω να βγω; Καλημέρα με τα σύννεφα παρέα περιμένω να δω από ψηλά αεροπλάνα και ελικόπτερα από τη παιδική χαρά και κικιρίκου να φωνάξω, ξυπνήστε παιδιά!

Παρέα με τις υπόλοιπες μέρες τη Παρασκευή ; Kαλημέρα!Καλημέρα! σήμερα είναι μια ωραία μέρα Καλημέρα! Καλημέρα! σήμερα είναι Δευτέρα!

Μπορεί όμως να φυσήξει ένας αέρας δυνατός και να μπερδευτούν όλες οι μέρες μαζί ,να αναποδογυριστούν και στριφογυρίσουν όπως η διάθεση μας !

ΗΛΙΑΧΤΙΔΕΣ

Σύρος, 83198 Άνω Μάννα

22810 75610

695 5538584

eleonora@iliaxtides.gr